Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Etter litt lavere deltakelse i forrige løp fikk vi i dag 55 på startstreken, og samtlige gjennomførte årets 16. torsdagsløp. Fredrik Lium vant løpet for 5. gang, og tiden 18:35 er bare to sekunder bak persen fra 2022.

Det var mange debutanter og også damer med i dag, og best av damene ble debutant Kine Pihl. Hun stilte sammen med hele 6 fra familien hvorav 5 løp, og det synes vi er stor stas. Vi kan ikke unngå å nevne at familiemedlem Jonas Birkeland på 13 år løp inn til den sterke tiden 21:59 som også er ny personlig rekord med nesten 3,5 min.

Så vil vi også framheve 12 år gamle My Linnea Pinaas Ramsjø som satte nok en pers for året, og denne gangen kom hun for første gang under 26 minutter med 25:14. Linnea har vært syk, men gjorde likevel sitt aller beste løp i dag. Det gjorde også mange andre, og totalt satte 29 løpere pers eller årsbeste medregnet debutantene.

Det er flott at så mange unge stiller i løpet, og vi håper dere alle kommer tilbake. Vi skal imidlertid ikke glemme noen av deltakerne, og dere gjorde alle en meget god innsats gjennom blåløypa.

Takk til alle som stilte, og velkommen tilbake når det måtte passe. Torsdagsløpet er tilbake allerede om en uke 😊