Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

55 deltakere gjennomførte kveldens løp som var det 25. Torsdagsløpet i år. Det var ganske fint og litt surt høstvær, men utover i løpet merket nok de fleste ikke noe til det. Løpsforholdene var bra denne gangen.

Fire debutanter møtte opp i dag, og flere som ikke har deltatt på en stund stilte til start igjen denne gangen. En av disse var Ole Herman Weel som sikret seg sin første seier i Torsdagsløpet med personlig rekord 19:29. Personlig rekord ble det også for 12 år gamle My Linnea Pinaas Ramsjø som ble best av damene med tiden 23:46. Hun har perset en rekke ganger i år.

Alle deltakerne i denne ukens løp fortjener applaus for gjennomføringen, og vi synes det er strålende at så mange stiller opp såpass sent i sesongen. Nå er det bare 2 torsdagsløp igjen før vi flytter over til lørdag i midten av oktober.

Takk til alle som stilte opp i dag, og vel møtt om en uke. Torsdagsløpet vil da starte kl. 17:30.

Vi sees!

Anders Johansen (nr. 2 fra v.) hadde fått med seg to kollegaer, Bjørn Erik Bratli og Jonas Jacobsen (til h.) som debuterte i kveld. På bildet ser vi også Bjørn Arild Smaaberg (til v.) og Lucas Lundestad-Kemi.
57 til start hvorav 55 gjennomførte årets 25. torsdagsløp